Dura Vermeer tekent voor HPP-lidmaatschap


  General news

 

Dura Vermeer tekent voor HPP-lidmaatschap. Vertegenwoordigers namens Dura Vermeer in het HPP-netwerk zijn Jochem van Uden (Directeur Klant & Markt) en Stijn van de Sande (Directeur Vastgoed). Beiden zijn al jaren actief in het HPP-netwerk, maar heten wij nu officieel welkom in hun nieuwe functie bij Dura Vermeer. 

Holland Property Plaza is trots deze grote speler in de vastgoed- en bouwsector welkom te heten in het netwerk. Dura Vermeer behoort met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers tot de top van de Nederlandse bouwsector. Ze zijn actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek, met kernactiviteiten als het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van bouw- en infrastructurele projecten, inclusief beheer en onderhoud, renovatie en transformatie.

Jochem: “Al jaren neem ik met veel plezier deel aan de HPP-community. Van ronde tafelgesprekken, netwerkevenementen en de welbekende beurzen, waarbij we over onze grenzen heen stappen. Telkens kijken wij weer hoe wij bij kunnen dragen aan het succes van een ander om vervolgens veel inspiratie op te doen. Mijn motto binnen HPP is dan ook: verbinden, boeien en bouwen.”

Stijn van de Sande treedt ook op als adviseur in de HPP Advisory Board. Stijn: “Het is mooi om vanuit de rol van de HPP Advisory Board een bijdrage te mogen leveren aan impactvolle thema’s, zoals de werkplek van de toekomst, het investeringsklimaat en duurzaamheid, die bijdragen aan een stabiele en betrouwbare vastgoedmarkt waarin alle partijen sociaalmaatschappelijk en financieel rendement behalen.”

Dura Vermeer is lid geworden van de HPP-REDA Community, een community voor vastgoedontwikkelaars en adviseurs. Meer weten over HPP-REDA en wie er lid zijn?

Lees meer over de HPP-REDA Community