HPP verwelkomt WSP als nieuw lid


  General news, HPP-REDA

 

WSP is onlangs toegetreden tot HPP-REDA, de community voor buitenlandse en lokale ontwikkelaars en adviseurs in Nederland. Wereldwijd verenigt WSP meer dan 67.000 collega’s met een gemeenschappelijk doel: het creëren van een positieve, toekomstbestendige en duurzame impact op de samenleving.

Het inrichten van onze leefomgeving wordt steeds complexer en uitdagender. Bij WSP ligt de focus op het ontwerpen en engineeren van hoogwaardige gebouwen, buurten en wijken, evenals het adviseren over de (her)inrichting van gebieden en ruimtes. De hedendaagse uitdagingen van onze klanten vragen om een conceptuele en integrale aanpak bij de planvoorbereiding en het ontwerp.

Margriet Krüse, business unit directeur Property & Buildings bij WSP, benadrukt: “Samen kunnen we verbindend werken aan duurzame en innovatieve oplossingen die de kwaliteit van onze leefomgeving verhogen. Door het lidmaatschap bij HPP kunnen we kennis en ervaring delen, wat bijdraagt aan het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving.”

Lees meer over andere HPP-REDA leden