In de klokkentoren… Paul Trip


  General news

 

[In English]

Vijf maanden geleden glunderde HPP beslisser Paul Trip al bij het idee van de fantastische zomer die voor ons ligt. ‘Juni 2021 wordt de start van de roaring 20’s. Een zomer vol plezier en een geweldig EK voetbal. Ik heb er zin in.’ Hij nam in januari plaats in de klokkentoren van Capital C en deelde met ons zijn gedachten over het leven, ondernemerschap en zijn wensen voor de vastgoedsector. Bekijk de video hier.

Paul Trip is algemeen directeur bij MRP, een Nederlandse vastgoedontwikkelaar en investeerder met 1,5 miljoen vierkante meter vastgoed in heel Nederland. De coronaperiode heeft versnelling gebracht om de ambitie van MRP – Turning stones into Milestones – in praktijk te brengen. Met de introductie in 2020 van een nieuw flexibel werkconcept in MRP Flex Offices is hier een voorbeeld van. MRP en NORNORM hebben hun krachten gebundeld om een flexibele werkoplossing te creëren waarin optimale aanpasbaarheid centraal staat. Paul:

‘Als er sprake is in de economie van een disruptie, dan moet je als ondernemer ontzettend op je qui vive zijn, slimme dingen verzinnen en anders gaan ondernemen. Dat is waar MRP goed in is en daar ben ik echt trots op’.

Zijn wens voor 2021 is dat we na een tijd met pieken en dalen weer rust kunnen terugbrengen in de samenleving met onder andere strategische keuzes vanuit den Haag. Zo pleitte hij in januari al voor een nieuwe (vrouwelijke) minister van volkshuisvesting. Paul:

‘Ik hoop van ganser harte dat den Haag zijn verantwoordelijkheid neemt in het op gang brengen van veel meer woningbouw.’

Ook MRP werkt hard aan nieuwbouwontwikkelingen en het stimuleren van maatschappelijk rendement. Onder andere de bouw van de appartementencomplexen S-West op Strijp-S in Eindhoven die binnenkort worden opgeleverd en de ontwikkeling van 252 middensegment huurwoningen van het project AMST in Amsterdam. Binnen deze projecten werkt MRP samen met verschillende HPP leden en deze samenwerking wil Paul graag blijven zoeken binnen de HPP Community. Paul:

‘HPP is een prachtig netwerk om inhoudelijk te praten met mede beleggers en investeerders in een kleine setting. En niet alleen inhoudelijk, het is ook heel gezellig’.

Deze laatste uitspraak is kenmerkend voor Paul die zijn kennis, ondernemerszin en gezelligheid al meermaals heeft bewezen in de HPP bijeenkomsten. Met het glas geheven deed hij afgelopen januari nog een mooie voorspelling vanuit de klokkentoren: ‘Ik hoop dat we van de zomer de cup in handen mogen hebben en Amsterdam als echte voetbalstad mogen eren’. En dat hopen wij bij HPP natuurlijk ook, cheers!

Volgende maand in de klokkentoren horen we meer over beslisser Tessa Flantua (Rijksvastgoedbedrijf) en haar visie op de vastgoedsector in 2021. Heb jij het verhaal van beslisser Ralph Mamadeus (Change=) gemist? Lees hier zijn verhaal.

 

Holland Property Plaza is hét netwerk voor beslissers in de vastgoedsector.

Meer weten?