Over de waarde van de HPP Community app


  Blogs, General news
by Sanne Kreikamp

Marketing & Communicatie HPP

 

Activeer je account en ervaar de waarde van een online netwerk!

Een jaar geleden stapte ik bij Holland Property Plaza (HPP) over de drempel en maakte ik – nog groen achter de oren – kennis met de vastgoedsector. Vandaag de dag ben ik een hoop ervaringen en connecties rijker en ben ik dagelijks met veel plezier bezig met activiteiten om het HPP netwerk te versterken. Ik heb de effectiviteit gezien van een netwerk als HPP en ondervonden dat dit leidt tot doeltreffende samenwerkingen. De HPP Community is een netwerk dat zijn succes haalt uit het constant zoeken naar, en bekrachtigen van, verbinding met en tussen de HPP members.

Aan mij de taak, als marketing- en communicatieprofessional, om extern de waarde van het HPP netwerk te promoten, maar ook om intern de HPP Community te verstevigen. Aan dit laatste hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt met als resultaat de HPP Community app.

Waarom de HPP Community app?
De HPP Community app is een applicatie op de mobiele telefoon waarin alle organisaties en contactpersonen binnen het HPP netwerk zijn opgenomen. Een interne “wie is wie” van directieleden, partners en commerciële beslissers inclusief relevante contactgegevens. Het doel is om het eenvoudig te maken voor HPP members om elkaar te vinden, elkaar te contacten en een samenwerking te starten. Met het oog op de toekomst en in tijden als deze, is het in onze ogen cruciaal om het HPP netwerk niet alleen offline, maar ook online beschikbaar te maken.

Hoe werkt de HPP Community app?
Voor elke contactpersoon van een bij HPP aangesloten organisatie is een profiel aangemaakt in de app. Let op: het is belangrijk om de app te downloaden en in te loggen. Pas dan is het account geactiveerd en kan er contact worden gelegd met andere HPP members. Bijvoorbeeld door een connectie te maken of een chat te beginnen. Wij vragen de contactpersonen om andere bij HPP betrokken collega’s uit te nodigen zodat het online netwerk zo inclusief en relevant mogelijk wordt.

Naast dat de app zorgt voor verbinding, vervult het ook onze wens om expertise en ervaringen te delen binnen het netwerk. Zo worden in de nieuwssectie blogs en relevant nieuws gedeeld en toont de app ook een overzicht van alle aankomende (online) meetings en evenementen.

Sanne: “Het is belangrijk om de app te downloaden en in te loggen. Pas dan is je account geactiveerd en kan er contact worden gelegd met andere HPP members.”

 

Log nu in en ervaar het gemak van online netwerken
Heeft u net een HPP Online Meeting bijgewoond en heeft u interesse om met iemand door te praten over het onderwerp. Of zoekt u contact met iemand uit de HPP Community? Log in op de app, maak een connectie en ervaar het gemak van online netwerken!

Bent u betrokken bij het HPP netwerk, maar heeft u nog geen account? Neem dan contact op met paul@hollandpropertyplaza.eu.