Stijn van de Sande tekent bij voor HPP Advisory Board


  General news

 

Stijn van de Sande tekent als Directeur Dura Vermeer Vastgoed voor HPP-lidmaatschap en tekent bij voor de HPP Advisory Board. Als lid van de adviesraad draagt Stijn de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van strategisch advies over diverse vraagstukken en thema’s binnen HPP, zowel gevraagd als ongevraagd.

Stijn: “Het is mooi om vanuit de rol van de HPP Advisory Board een bijdrage te mogen leveren aan impactvolle thema’s, zoals de werkplek van de toekomst, het investeringsklimaat en duurzaamheid, die bijdragen aan een stabiele en betrouwbare vastgoedmarkt waarin alle partijen sociaalmaatschappelijk en financieel rendement behalen”. 

Stijn is al jaren actief in het HPP-netwerk, maar heten wij nu officieel welkom vanuit zijn functie bij Dura Vermeer. Hier is hij sinds een paar maanden verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van commerciële vastgoedprojecten, met de focus op projectontwikkeling van labs en kantoren in de biotech en life science. HPP is trots Dura Vermeer welkom te heten als een van de grootste spelers in de vastgoed- en bouwsector, met een omzet van circa 1,8 miljard en 3.000 medewerkers.

Andere HPP-leden in de raad van advies zijn Guido Schlüter (Managing Director, DW Real Estate NL), Jurjen Thomas (CEO, OSRE), Lydia Buist-Izelaar (Projectdirecteur gebiedsontwikkeling SchieDistrict) & Marlies Zwols (Business Director, OZ Architects).

Lees meer over het HPP-bestuur