15 jaar HPP | People, Planet, Property


  General news

 

Holland Property Plaza, hét netwerk voor beslissers in vastgoed & bouw, bestaat 15 jaar! We vieren dit bijzondere jubileum heel graag samen met onze leden en relaties. Op 1 juni houdt HPP daarom een bruisend inspiratie- en netwerkevent met als onderwerp ‘People, Planet, Property’. U mag daar echt niet ontbreken! Reserveer daarom direct een plaats door op de link hieronder te klikken.

Bent u erbij om samen met ons te proosten? Meld u nu aan!

Wanneer: Donderdag 1 juni 2023
Tijd: 16.00 uur inloop, 16.30 start congres met walking dinner
Locatie: Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, Zeist

Omzien, maar vooral vooruitkijken!
Zoals in veel sectoren van onze samenleving staat ook de vastgoed & bouw in ons land voor enorme uitdagingen nu we collectief in een ‘perfect storm’ zijn beland met stevige (geo)politieke, financiële en sociaal-maatschappelijke turbulentie, waarbij de klimaatdoelen op dit moment meer schuivende doelpalen, dan duidelijke richtpunten op ons speelveld zijn. We gaan op ons jubileum-event daarom niet alleen omzien, maar vooral met u vooruitkijken onder het motto “People, planet, property”. En dat doen we o.a. met een bijzondere gast die ons meeneemt in een aantal geestelijke gymnastiekoefeningen.

Edward Huizenga

Edward Huizenga
Bijzonder hoogleraar strategie, innovatie en verandering, Maastricht University

Edward is bijzonder hoogleraar en internationaal topexpert op het gebied van organisatiegedrag en verkent met ons op 1 juni het spannende snijvlak tussen strategie en menselijk gedrag. Heeft het zin om strategieën te bedenken in disruptieve tijden? Ja dat doet het!

De vraag is hoe je het bedrijf van de toekomst opbouwt en een strategie ontwerpt die echt werkt op de lange termijn. Ontwerpprincipes zoals ambitie, strategische discipline, innovatie en disruptief gedrag kunnen ons leiden naar een duurzamere toekomst voor iedereen. Het wordt steeds duidelijker dat organisaties die deze ontwerpprincipes begrijpen uiteindelijk komen bovendrijven. Er staat u bepaald geen saai academisch college te wachten, maar een echte interactieve sessie. Luister én participeer!

“A mind that is stretched, never returns to its original shape”

Programma

  • 16.00-16.30: inloop
  • 16.30-16.35: welkom bestuursvoorzitter Wienke Bodewes
  • 16.35-16.40: introductie Edward Huizenga door bestuurslid Tessa Flantua
  • 16.40-17.25: interactieve sessie o.l.v. prof. Edward Huizenga
  • 17.25-17.30: wrap up Wienke Bodewes
  • 17.30: borrel, diner & netwerken

Locatie Slot Zeist
We verwelkomen u in het monumentale vastgoed van Slot Zeist, met ruime parkeergelegenheid op korte loopafstand. Ooit het lustoord van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk en kleinzoon van prins Maurits, nu het ideale decor voor vorstelijke evenementen, zoals het HPP-jubileum! Na uw inschrijving bevestigen wij graag uw komst en sturen u een routebeschrijving.