HPBike & Hike 2024 Enschede: wát een beleving!


  General news

Wát een fantastische beleving! Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver: HPBike & Hike 2024 in Enschede. Ruim 60 HPP-leden ontdekten de regio Twente, trotseerden de regenbuien en maakten nieuwe connecties tijdens het fietsen en wandelen. We genieten nog even na, doe je met ons mee?

lees meer »

HPP verwelkomt WSP als nieuw lid


  General news, HPP-REDA
Margriet Kruse

WSP is onlangs toegetreden tot HPP-REDA, de community voor buitenlandse en lokale ontwikkelaars en adviseurs in Nederland. Wereldwijd verenigt WSP meer dan 67.000 collega’s met een gemeenschappelijk doel: het creëren van een positieve, toekomstbestendige en duurzame impact op de samenleving.

lees meer »

Zonder buitenlands beleggingskapitaal raakt onze vastgoedklok van slag


  General news
Maud, Bas en Wouter

De vastgoedsector in Nederland is een complex en fijn afgesteld raderwerk, waarvoor de diversiteit van liquiditeitsbronnen vitaal is. Valt een bron droog, zoals nu dreigt te gebeuren met buitenlands investeringskapitaal, dan raakt het real estate uurwerk behoorlijk van slag. Met vergaande gevolgen voor economie en samenleving. Holland Property Plaza sprak hierover met twee bankiers en een internationale financieringsadviseur. Een prikkelend gesprek over de boobytraps én lichtpunten op de roadmap voor een groene-duurzame samenleving. Lees meer.

lees meer »

Bouwen en fietsen in regio Twente


  General news

Over een maand staan wij aan de start van HPBike & Hike 2024 en verkennen wij met ruim 60 HPP-leden de regio Twente. Sponsor van dit evenement en HPP-lid Alfred Bolks, CEO VanWonen, is zowel op vastgoed- als op fietsgebied goed bekend in de regio. Hij heeft meegedacht bij het uitzetten van twee mooie fietsroutes

lees meer »