Anneke Timmermans benoemd tot voorzitter HPP-Y-GEN


  General news

 

Anneke Timmermans (Regisseur Woningen bij woningcorporatie Wooncompagnie) is benoemd tot voorzitter van HPP-Y-GEN, de HPP-community voor next-generation beslissers.

Leden van de HPP-Y-GEN zijn professionals van de zogenaamde generatie Y (ca. 30-40 jaar, rond de 10 jaar werkervaring in het vastgoed) met verschillende disciplines in de vastgoedsector. Het doel van de community is het vormen van een vaste groep deelnemers die elkaar kennen en met elkaar in gesprek gaan over zowel inhoudelijke thema’s en actuele onderwerpen binnen de sector, als persoonlijke ontwikkeling.

Anneke: “Mijn passie ligt in het helpen verbeteren van de levenskwaliteit van bewoners en/of andere gebruikers van vastgoed. Ik ben ervan overtuigd dat door samen te werken en traditionele normen achter ons te laten, we kansen ontdekken voor verbetering en innovatie. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om nieuwe dingen te leren en inspiratie op te doen. HPP-Y-GEN biedt mij de kans om mijn kennis uit te breiden en nieuwe connecties te maken.”

Het bestuur wordt naast Anneke vervuld door Etienne Cox (Tax Lawyer & Counsel, CMS) en Roderick Stoffer (Head of Acquisition, VolkerWessels Vastgoed). Samen zijn ze o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van de bijeenkomsten. Op dinsdag 28 mei staat een bijeenkomst gepland over de ontwikkelingen op en rondom Utrecht Centraal. Ook zijn ze bezig met de organisatie van een studytrip naar Wenen in september.

Lees meer over HPP-Y-GEN