Baker McKenzie kiest voor HPP-lidmaatschap


  General news, HPP-IREIN & Finance

 

Internationaal advocatenkantoor Baker McKenzie is onlangs lid geworden van HPP-IREIN & Finance. Vanuit meer dan 70 kantoren wereldwijd werkt Baker McKenzie samen met haar cliënten aan oplossingen voor een verbonden wereld.

Het Baker McKenzie vastgoedteam in Amsterdam biedt een complete en uitgebreide dienstverlening op het gebied van vastgoed. Daarnaast is het team een internationaal platform van kennis en expertise, of het nu gaat om juridische, notariële of fiscale zaken.

Waarde creëren voor de lange termijn
Baker McKenzie treedt op voor enkele van de grootste vastgoedinvesteerders ter wereld en in verschillende vastgoedsegmenten, waaronder woningen, hotels en logistiek. Nu gebouwen verantwoordelijk zijn voor ongeveer 40% van de wereldwijde CO2-uitstoot en er een toenemend bewustzijn is van de kwetsbaarheid van het milieu, is het meer dan ooit van belang om te bouwen aan een duurzame toekomst en waarde op lange termijn te creëren. Baker McKenzie biedt een breed scala aan duurzame vastgoedoplossingen voor beleggers en gebruikers.

Innovatief en duurzaam
Paul Goedvolk, Partner Vastgoed bij Baker McKenzie Amsterdam: ‘Innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers bij Baker McKenzie. Wij vinden het dan ook belangrijk om deze pijlers hand in hand te laten gaan met ontwikkelingen binnen de vastgoedsector. Door onze krachten te bundelen met partners die net zo over deze toekomstige ontwikkelingen denken, willen wij actief bijdragen aan een betere en duurzamere toekomst binnen deze sector. Deze partners vinden we bij HPP, waar belangrijke beslissers in de vastgoed- en vastgoedfinancieringssector zijn verenigd. Door bij te dragen aan dit netwerk geloven we dat we door het delen van expertise en ervaring gezamenlijk duurzame relaties kunnen opbouwen die belangrijk zijn in deze sector.’

Lees meer over de HPP-IREIN & Finance Community.