HPP op PROVADA LIVE: Wat zijn de meest radicale veranderingen in de kantorenmarkt door COVID-19?


  General news

 

Dinsdag 3 november 16:00 | Holland Property Plaza op PROVADA LIVE in gesprek met Rienk Oosterhof, Martijn Roordink & Mischa Moritz over het kantoor van de toekomst.

Wat zijn de meest radicale veranderingen in de kantorenmarkt door COVID-19? Welke veranderingen zijn blijvend en welke tijdelijk? En hoe bereid je je voor op de tijd na corona? Kom luisteren naar onze sessie op de PROVADA LIVE en laat u informeren en inspireren door de onderstaande changemakers.

  • Rienk Oosterhof | Chief Real Estate Officer The Student Hotel
    Rienk is eindverantwoordelijke voor alle (nationale en internationale) grootschalige investeringen en projectontwikkelingen. Hij is altijd opzoek naar de balans tussen vernieuwing, inzet creativiteit en de stabiliteit van het bedrijf/project.
  • Martijn Roordink | Founder Spaces
    Martijn is een ervaren ondernemer met een bewezen track-record van verschillende bedrijven in de horeca- en vastgoedsector. Als oprichter van Spaces weet hij als geen ander de perfecte balans te vinden tussen gastvrijheid, design, diensten en communitygevoel in een kantoor.
  • Mischa Moritz | Commerce & Concept Development G&S
    Mischa is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van projecten die een oplossing bieden voor de complexe vraagstukken van de (her)ontwikkeling een stad. Door technologie te combineren met stedelijke, ecologische en maatschappelijke veranderingen creëert hij met G&S een levendige, duurzame en inspirerende omgeving.

Onder leiding van Roland Verniers (Hollis & bestuurslid HPP-C&I) gaan de mannen in gesprek. Wat is hun visie en hoe gaan ze dit concretiseren naar échte plannen? Wees erbij! Heeft u nog geen ticket? Via de website van PROVADA kunt u tickets bestellen.

* Foto Spaces