HPP verwelkomt Osborne Clarke als nieuw lid


  General news, HPP-IREIN & Finance

 

Internationaal advocatenkantoor Osborne Clarke is lid geworden van HPP-IREIN & Finance. Osborne Clarke is wereldwijd actief in de vastgoedsector en heeft als doel om hun klanten en medewerkers te helpen succesvol te zijn in de wereld van morgen.

Bas Beenen is partner en advocaat bij Osborne Clarke en licht toe waarom de organisatie koos voor het HPP-netwerk: ‘Wij geloven in de kracht van collectieve ervaring en kennis. Onze passie voor innovatie en duurzaamheid in het vastgoed vindt hier een vruchtbare bodem, waar wij niet alleen onze inzichten kunnen delen, maar ook kunnen leren van de beslissers in de sector. Samen kunnen we een toekomst bevorderen waarin het vastgoed niet alleen rendabel is, maar ook een positieve impact heeft op de samenleving.’

In een zakelijke omgeving die wordt geconfronteerd met nieuwe digitale, economische, politieke en milieu-uitdagingen, helpen de experts van Osborne Clarke hun klanten concurrentievoordeel te behalen door commercieel gerichte inzichten en juridische diensten te bieden. Osborne Clarke is actief in Europa, Azië en de Verenigde Staten en klanten variëren van marktleiders tot snelgroeiende bedrijven.

Lees meer over andere HPP-IREIN & Finance leden