Long at Home nieuw lid van de HPP-community


  General news, HPP-REDA

 

Long at Home, ontwikkelaar van woon(zorg)concepten, is het nieuwste lid van de community HPP-REDA. Met de sterk groeiende vraag naar passende seniorenhuisvesting in Nederland, zijn we als HPP enorm blij dat Long at Home ons netwerk komt versterken. We heten ceo Anja van den Borne en haar collega’s van harte welkom!

Urgente thema’s
Dubbele vergrijzing en seniorenhuisvesting zijn urgente thema’s in ons land. Er is een grote vraag naar wonen in combinatie met zorg en er is een grote krapte aan passende woonvormen voor senioren. Doorstroming van ouderen naar passende woonvormen kan helpen. Dat is waar Long at Home zich hard voor maakt. Afgelopen september organiseerde HPP in samenwerking met Long at Home een succesvolle rondetafelbijeenkomst over oplossingen voor het versnellen van ouderenhuisvesting.

Dynamische leefomgeving
Long at Home ontwikkelt en realiseert woonconcepten waarin aandacht voor wonen, zorg en service voorop staan. Dit doen zij samen met hun eigen woonzorgexploitant: Comfor. Kwaliteit en een aantrekkelijke en dynamische leefomgeving vormen de basis. Ze creëren niet alleen inspirerende leefomgevingen, maar blijven als exploitant ook langjarig betrokken bij deze locaties.

Lees meer over de HPP-REDA Community.