Wiggert Karreman (APF International) toegetreden tot bestuur Holland Property Plaza


  General news

 

Holland Property Plaza (HPP), een onafhankelijk netwerk voor beslissers in de vastgoed- en bouwsector, verwelkomt Wiggert Karreman (Managing Director, APF International) als nieuw bestuurslid. Karreman gaat zich samen met andere HPP-bestuursleden inzetten voor een betere relatie tussen (internationale) marktpartijen, sociale partijen en overheden.

APF International is een onafhankelijke investmentmanager en vastgoedontwikkelaar van onder andere grote transformatieprojecten. Voor veel projecten gaan ze joint ventures aan met internationale investeerders. Door zijn goede relatie met deze internationale partijen, brengt Karreman waardevolle kennis en contacten mee die bijdragen aan de doelstellingen van HPP. Karreman: “Een doelstelling van het HPP-bestuur is om meer begrip te creëren voor elkaars positie, betreffende (internationale) marktpartijen, sociale partijen en overheden op strategisch niveau. Zodoende willen we een stabiele en betrouwbare vastgoedmarkt stimuleren, waarin alle partijen maatschappelijk en financieel rendement behalen.”

Andere namen die het HPP-bestuur vertegenwoordigen zijn voorzitter Wienke Bodewes, Heleen Aarts (CEO, Amvest), Jan van den Hogen (Head of Tenant Relationship Management Logistics, Deka Immobilien), Tessa Flantua (Directeur Gebieds- en Vastgoedontwikkeling, Rijksvastgoedbedrijf), en directeur en oprichtster van HPP, Christa Thijssen.

Met de toetreding van Karreman in het HPP-bestuur stapt hij uit de HPP Advisory Board. In zijn plaats zal Guido Schlüter (Managing Director, DW Real Estate) de rol van HPP-adviseur aannemen.

Lees meer over het HPP bestuur.